Inloggen

Senior Demand Planner

Nieuw
Utrecht
Meer details
Adres
Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
Match criteria
  • Utrecht

De rol van Senior Demand Planner bij Alpine

Gehoorbescherming van Alpine, je hebt het misschien zelf wel of bent er mee bekend. Alpine is herkenbaar van grote live events zoals Formule 1 en Moto GP, is beschikbaar in bijna alle grote concertzalen zoals de Ziggo Dome, AFAS Live en Stade de France en op alle grote festivals zoals Lowlands en Sziget (Hongarije). Alpine heeft als wereldwijde marktleider een breed assortiment voor alle leeftijden: Van baby’s tot volwassenen. Met een verkrijgbaarheid in meer dan vijftig landen, bij bijna alle grote retailers zoals Ahold, Boots, DM, Rossmann/Kruidvat, Meijer en Walmart maar ook via webshops zoals Amazon en Bol is de gehoorbescherming van Alpine niet meer weg te denken.

Alpine Hearing Protection groeit hard, bouwt aan hét #1 merk in gehoorbescherming wereldwijd en kent een hoge duurzaamheidsambitie. Zo is Alpine onlangs B-Corp gecertificeerd. De missie van Alpine is heel helder: Zoveel mogelijk mensen beschermen tegen onnodige gehoorschade en hun hele leven laten genieten van geluid. Onze wereld wordt namelijk luider en luider, met meer irritant en ook schadelijk geluid waarbij meer dan 1 miljard mensen het risico lopen op onomkeerbare gehoorschade. Ter vervanging van en om de sterke groei van Alpine te faciliteren is Objeqtive Recruitment exclusief op zoek naar een Senior Demand Planner

Wat houdt de rol precies in?

Als Demand Planner bij Alpine ben je succesvol als je zo efficiënt mogelijk de juiste voorraad beschikbaar hebt bij de verschillende logistieke hubs in USA & Canada, UK, Duitsland, Frankrijk en de Benelux. Hiervoor maak je gebruik van historische verkoopgegevens alsook forecast- en promotiedata en zorg je voor de optimale afstemming tussen demand en supply. Daarnaast onderhoud je een korte lijn met Sales (B2B en B2C) en de fabrieken. Alpine groeit hard en binnen Supply Chain is het motto dan ook dat de supply nooit de bottleneck mag zijn voor de groei. Hoe gaaf dat jij hier een grote en belangrijke bijdrage aan gaat leveren in de rol van Senior Demand Planner!

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

  • Van A tot Z verantwoordelijk voor een kloppende Demand Planning voor diverse verkoopkanalen en het aanvullen van de voorraden in de keten.
  • Overzicht bewaken van de logistieke goederenstroom en schakelen waar nodig.
  • Supply Chain planning afstemmen en leveranciers forecast afgeven naar strategische sourcing partners.
  • Organiseren van forecast review meetings met Sales om te kunnen sturen op een continu verbetering van de forecast accuracy.
  • Signaleren van knelpunten en initiëren van verbeteringen in de keten.
  • Actief mee werken aan productintroducties en projecten op het gebied van Continuous Improvement.
  • Het ontwikkelen en verzorgen van voortgangs- en statusrapportages in de keten en het opvolgen van afwijkingen.


De ideale Senior Demand Planner
is een enthousiaste, gedreven en resultaatgerichte professional met een uitstekend organisatorisch vermogen die meerdere ballen in de lucht kan houden. Door fact-based te werken kom je niet voor verrassingen te staan en ben jij in staat om vooruit te plannen. Je houdt van een uitdaging en hebt het vermogen om snel en proactief te reageren en schakelen op onvoorziene situaties ten aanzien van de voorraadposities. Het is van belang dat je onder druk kan werken en flexibel bent. Ook ben je in staat om zelfstandig oplossingen te formuleren die bijdragen aan de logistieke goederenstroom. Je bent kritisch, nauwkeurig en je hebt een hands-on mentaliteit.

Belangrijkste opleiding, ervaring en skills:

  • Een afgeronde HBO-opleiding, het liefst in de richting van Supply Chain of Logistiek;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol, liefst binnen de FMCG;
  • Analytisch en communicatief sterk, zowel in Nederlands als in Engels;
  • Overtuigingskracht om mensen mee te krijgen.

Alpine Hearing Protection biedt jou:

Een dynamische baan in een groeiende, ambitieuze en vooruitstrevende organisatie dat werkt vanuit een compleet nieuw ingericht kantoor aan de Europalaan in hartje Utrecht. Binnen een brede verantwoordelijkheid krijg je volop ruimte om zaken naar eigen inzicht in te richten. Daarnaast zijn er door de snelle groei voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Alpine.


Arbeidsvoorwaarden:

  • Een baan (32-40 uur) in dienst van Alpine Hearing Protection;
  • Uitstekend bruto-jaarsalaris;
  • 8% vakantiegeld;
  • 26 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Laptop + telefoon.


Daarnaast biedt Alpine nog veel meer geweldige voordelen:

  • Goede doorgroeimogelijkheden en trainingsbudget;
  • Vele jaarlijkse uitjes, een zeiltrip, company overnights, kerstfeest en meer;
  • Gratis kaartjes voor de vele toffe races en festivals waar Alpine staat;
  • Gratis lunch twee keer per week op kantoor;
  • Wekelijks gratis company work-out.

Dit wil je toch? Grijp je kans!
Ben jij klaar om impact te maken en bij te dragen aan de missie van Alpine om hét #1 merk te worden in gehoorbescherming wereldwijd? Reageren op deze vacature kan via de website van Objeqtive Recruitment.

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / collega. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Tamara van Keulen - Jongerius via 06-10711998 of tamara@objeqtive.nl

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

03.09.2024

Contactpersoon

van Keulen - Jongerius

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.