Inloggen

Supervisor Warehouse

Nieuw
Velsen-Noord
Meer details
Adres
Diakenhuisweg 15, 2033 AP Haarlem
Match criteria
  • Noord-Holland

Meer over de vacature van Supervisor Warehouse bij Distriparty

We deliver smiles – dát is waar Folat/DistriParty voor staat. Een passie en manier van leven die door de hele organisatie gevoeld en uitgedragen wordt. Deze internationale groothandel en leverancier die innovatieve en duurzame feestartikelen bedenkt, maakt en verkoopt, is Europees marktleider en voert een breed scala aan thema’s en licenties onder zowel eigen merk als private label. Ieder jaar worden er meer dan 800 nieuwe producten ontwikkeld die gericht zijn op vieringen zoals verjaardagen, geboorten en trouwerijen en thema’s als Halloween, Carnaval, Kerstmis en Nieuwjaar. Naast producten ontwikkelt en levert Folat/DistriParty vernieuwende concepten voor elke winkel-, thema- of productpresentatie en organiseren zij de complete distributieketen: Van ontwerp tot productie en van verkoop tot logistiek. Hierbij staat de veranderende behoeften van retailers en consumenten centraal met een continue bewustwording van de impact op de planeet, vandaag en voor toekomstige generaties. De feestproducten worden in meer dan 38 landen geleverd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem en heeft ook kantoren in Duitsland, België, Frankrijk en China waar in totaal meer dan 90 professionals werken.

In een steeds complexer wordende markt ontstaat er steeds meer behoefte aan een oplossing voor de gehele Supply Chain. Van het behandelen van containers, pallets, dozen en inners tot het verzenden van losse artikelen: DistriParty is het logistieke hart van Folat en biedt deze totaaloplossing op één locatie. Dankzij de centrale ligging van het distributiecentrum (12.000m2) in Velsen-Noord kunnen betrouwbare en efficiënte verzendingen door heel Europa gegarandeerd worden. Hiervoor wordt een efficiënt en geavanceerd robotmagazijnsysteem gebruikt. De basis in het DC staat als een huis met een duidelijke organisatiestructuur. Nu is het tijd voor nieuw elan, een empathische aanpakker die nieuw leven in gaat blazen binnen de logistieke operatie. Ben jij de nieuwe Supervisor Warehouse die er van houdt om mensen te laten lachen?

Als Supervisor Warehouse bij DistriParty

ga jij de brug slaan tussen de drie verschillende teams: Inbound, Outbound en Expeditie. Als leidinggevende van een groep van circa 30 FTE sta jij zelf met je voeten in de klei, denk en werk jij actief mee aan het signaleren en oplossen van afwijkingen maar ook aan het continu verbeteren van processen, procedures en werkafspraken én zorg jij ervoor dat deze nageleefd worden. Jij bent een empathische aanpakker die graag en op een natuurlijke wijze de samenwerking zoekt met de collega’s. Daarnaast voel jij je op je gemak in een familiaire organisatie waarin de hands-on-mentaliteit hoog in het vaandel staat en heb je een positieve en flexibele instelling. Je rapporteert in deze rol aan de Manager Logistiek.

Jij bent de ideale Supervisor Warehouse
als je een echte People Manager bent die als geen ander weet waar en wanneer je jouw medewerkers in moet zetten. Dankzij jouw coachende stijl met uitstekende communicatie- en leiderschapsvaardigheden weet jij je werknemers gemotiveerd te maken en te houden. Hierbij zorg je ervoor dat je jouw teams zo efficiënt mogelijk inzet zodat elk team zo optimaal mogelijk kan presteren om de KPI’s en doelstellingen te behalen. Naast de hiërarchische verantwoordelijkheid onderhoud je contact met zowel interne (Inkoop/Supply Chain, Voorraadbeheer en Sales) als externe stakeholders (forwarders, rederijen en transporteurs). Tegelijkertijd ben jij een persoon van de inhoud. Samen met je team borg je de planning van de containers en integratie tussen ERP en WMS, beheer je de inbound scheduling en tracking systeem en borg je de voorraad, locatiebeheer stamdata in het WMS. Je werkt resultaatgericht met oog voor de mens.

Belangrijkste opleiding en ervaring:

  • Hbo werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • aantoonbare organisatorische en leidinggevende ervaring;
  • ervaring met ERP/WMS softwarepakketten.

DistriParty biedt jou

een veelzijdige baan in een familiaire, ondernemende en gezellige organisatie die flink in beweging is. Dankzij jouw proactieve en probleemoplossend vermogen is er ruimte voor jou en je team om een weg te maken en vinden, om het elke dag een beetje beter en slimmer te doen. Je bent stressbestendig, volhardend en hebt overtuigingskracht.

Arbeidsvoorwaarden:
  • Fulltime functie (40 uur);
  • Uitstekend bruto-jaarsalaris van maximaal 65K;
  • 8% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Personeelskorting;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Laptop + telefoon.

Heb jij een glimlach op je gezicht bij het lezen van deze vacature? Reageren op deze vacature kan via de website van Objeqtive Recruitment. Misschien loop jij dan binnenkort mee in de polonaise bij DistriParty!

Over Objeqtive Recruitment

Objeqtive Recruitment is een gespecialiseerd werving- en selectiebureau met hogere doelen. Wij bemiddelen tussen professionals en topwerkgevers en vullen vacatures en interim-opdrachten in binnen Supply Chain, Logistiek en Operations in Nederland. Wij gaan verder. Planten toekomst. Klimaatpositief ondernemen is een structureel onderdeel van onze dienstverlening. Symbolisch planten we een boom bij plaatsing en compenseren we de CO2-uitstoot van jouw nieuwe werkplek / collega. Meer informatie? Bekijk onze hogere doelen of neem contact op met Tamara van Keulen - Jongerius via 06-10711998 of tamara@objeqtive.nl

Locatie

Velsen-Noord

Publicatiedatum

13.06.2024

Contactpersoon

van Keulen - Jongerius

Deel deze vacature:
Objeqtive Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.